Met de startersets van Eleaf heeft u bijna alles in huis voor elektrisch roken. Het enige wat u nog hoeft te doen is een E-liquid naar smaak uitkiezen. Eleaf biedt keuze sets in verschillende formaten en kleuren E-sigaretten. Zo is er de mogelijkheid om een pen-vormige E-sigaret, zoals de Eleaf iJust ECM of een box mod uitvoering, zoals deEleaf iStick Basic of Eleaf iStick Pico aan te schaffen. Bij Dampwinkel Roermond heeft u verschillende mogelijkheden op het gebied van Eleaf E-sigaret startsets. Als u meer informatie wilt dan mag u ons altijd contacten.

 • Eleaf iStick Power 2 5000 mAh startset
  Eleaf iStick Power 2 5000 mAh startset

  Eleaf iStick Power 2 De vernieuwde iStick Power 2 van Eleaf is een krachtige e-sigaret die relatief eenvoudig in gebruik te nemen is. U heeft geen externe batterijen nodig en kan de mod eenvoudig naar wens aanpassen.

  iStick Power…

  € 54,99
 • Eleaf iSolo Air Startset 1500mAh
  Eleaf iSolo Air Startset 1500mAh

  Eleaf iSolo Air startset is voorzien van een interne 1500 mAh batterij voor een maximale output van 40 W en de GTL Mini Pod 2 ml. De GTL Mini Pod heeft een magneetaansluiting en is hervulbaar via de onderkant. De iSolo Air…

  € 35,95
 • Eleaf iStick P100 startset
  Eleaf iStick P100 startset

  Eleaf iStick P100 startkit 2 mlDe Eleaf iStick P100 startkit is een stevige startset bestaande uit een krachtige ingebouwde batterij van 3400 mAh. De Eleaf iStick P100 startkit is compleet uitgerust met een hervulbare pod met…

  € 49,95
 • Eleaf iStick P100 510 adapter
  Eleaf iStick P100 510 adapter

  Eleaf iStick P100 510 adapterMet deze Eleaf iStick P100 510 adapter is de krachtige Eleaf iStick P100 mod met ingebouwde batterij van 3400 mAh met alle clearomizers compatibel. De 510 adapter plaats je gemakkelijk dankzij de…

  € 4,95
 • Eleaf iStick Basic + GS-AIR 2 Clearomizer startset
  Eleaf iStick Basic + GS-AIR 2 Clearomizer startset

  De Eleaf iStick Basic + GS Air 2 clearomizer is een startset die gebruikt maakt van een interne batterij van 2300mAh, ook wordt de GS Air 2 clearomizer meegeleverd.

  € 36,95
 • Eleaf iStick NOWOS + ELLO Duro Clearomizer
  Eleaf iStick NOWOS + ELLO Duro Clearomizer

  Startkit van Eleaf die gebruik maakt van de innovatieve iStick Nowos mod en de ELLO Duro clearomizer. De mod heeft een interne batterij van 4400mAh, de clearomizer heeft een liquid capaciteit van 2ml.

  € 69,95

Dampwinkel Roermond verkoopt alleen aan 18+, daarom is er bij bezorging een legitimatie plicht.

Met ID Check aan de deur controleert de bezorger uw legitimatiebewijs bij het overhandigen van een brief of pakket. Zo weet u zeker dat u de enige bent die de zending in ontvangst neemt of dat u aan wettelijke leeftijdseisen voldoet.

Controle op leeftijd 18+

Voor bepaalde zendingen, bijvoorbeeld alcohol en E-sigarretten en Liqiuds etc, moet de ontvanger 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Pakketten met een leeftijdscheck 18+ kunnen ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).

Welke identiteitsbewijzen zijn toegestaan?

U kunt zich legitimeren met een geldig:

 • Paspoort
 • Nederlands Rijbewijs
 • Europese of Nederlandse ID-kaart

Afhaalpunt Swalmen

Dinsdag - Zondag tussen 18:00 - 21:00 uur

Bestel en betaal per internet of whatsapp voor 16:00 uur                dinsdag - zondag en nog dezelfde dag kun je je bestelling                    in Swalmen ophalen.

 

 

Producten

Bent u opzoek naar een specifiek product ?

En staat deze niet op de site neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2018 - 2022 Dampwinkel Roermond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om de site van Dampwinkel-Roermond.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.