Met de startersets van Eleaf heeft u bijna alles in huis voor elektrisch roken. Het enige wat u nog hoeft te doen is een E-liquid naar smaak uitkiezen. Eleaf biedt keuze sets in verschillende formaten en kleuren E-sigaretten. Zo is er de mogelijkheid om een pen-vormige E-sigaret, zoals de Eleaf iJust ECM of een box mod uitvoering, zoals deEleaf iStick Basic of Eleaf iStick Pico aan te schaffen. Bij Dampwinkel Roermond heeft u verschillende mogelijkheden op het gebied van Eleaf E-sigaret startsets. Als u meer informatie wilt dan mag u ons altijd contacten.

Sorteer op
 • Eleaf iJust ECM 3000mAh startset
  Eleaf iJust ECM 3000mAh startset

  De Eleaf iJust ECM is voorzien van een 3000mAh iJust ECM batterij en een iJust ECM clearomizer. De startset maakt gebruik van de unieke Eleaf EC-M en EC-N Mesh coils, welke geproduceerd zijn met verschillende soorten gaas.

  € 42,95
 • Eleaf iStick Basic + GS-AIR 2 Clearomizer startset
  Eleaf iStick Basic + GS-AIR 2 Clearomizer startset

  De Eleaf iStick Basic + GS Air 2 clearomizer is een startset die gebruikt maakt van een interne batterij van 2300mAh, ook wordt de GS Air 2 clearomizer meegeleverd.

  € 36,95
 • Eleaf iStick NOWOS + ELLO Duro Clearomizer
  Eleaf iStick NOWOS + ELLO Duro Clearomizer

  Startkit van Eleaf die gebruik maakt van de innovatieve iStick Nowos mod en de ELLO Duro clearomizer. De mod heeft een interne batterij van 4400mAh, de clearomizer heeft een liquid capaciteit van 2ml.

  € 82,95
 • Eleaf iStick Pico 25 + Ello clearomizer
  Eleaf iStick Pico 25 + Ello clearomizer

  Startset van het merk Eleaf. Deze bevat de Eleaf iStick Pico 25 box mod van 85W en een ELLO Clearomizer die beschikt over een E-liquid capaciteit van 2ml.

  € 54,95
 • Eleaf iStick Pico X
  Eleaf iStick Pico X

  ELEAF ISTICK PICO X + MELO 4 CLEAROMIZER - 2 ML - 75W TC STARTSETDeze Eleaf iStick Pico X beschikt over de iStick Pico X mod en de Melo 4 clearomizer. De mod is werkzaam op één externe 18650 batterij ( niet inbegrepen) en is…

  € 54,95
 • Eleaf iStick Pico 21700 + Ello zilver brushed
  Eleaf iStick Pico 21700 + Ello zilver brushed

  Eleaf iStick Pico 21700 + Ello 2 ml clearomizer

  Eleaf heeft weer uitgepakt met de nieuwste iStick Pico 21700. deze verbeterde e-sigaret heeft een maximaal uitgangsvermogen van 100W. De Pico 21700 wordt geleverd met de Eleaf Ello…

  € 59,95

Dampwinkel Roermond verkoopt alleen aan 18+, daarom is er bij bezorging een legitimatie plicht.

Met ID Check aan de deur controleert de bezorger uw legitimatiebewijs bij het overhandigen van een brief of pakket. Zo weet u zeker dat u de enige bent die de zending in ontvangst neemt of dat u aan wettelijke leeftijdseisen voldoet.

Controle op leeftijd 18+

Voor bepaalde zendingen, bijvoorbeeld alcohol en E-sigarretten en Liqiuds etc, moet de ontvanger 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Pakketten met een leeftijdscheck 18+ kunnen ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).

Welke identiteitsbewijzen zijn toegestaan?

U kunt zich legitimeren met een geldig:

 • Paspoort
 • Nederlands Rijbewijs
 • Europese of Nederlandse ID-kaart

EXTRA SERVICE

Afhaalpunt Swalmen

Dinsdag - Zondag tussen 19:00 - 21:00 uur

Bestel en betaal per internet voor 17:30 uur dinsdag - vrijdag en

voor 16:00 uur zaterdag en zondag en nog dezelfde dag

kun je je bestelling in Swalmen ophalen.

 

 

Producten

Bent u opzoek naar een specifiek product ?

En staat deze niet op de site neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2018 - 2020 Dampwinkel Roermond | sitemap | rss

Om de site van Dampwinkel-Roermond.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.