Justfog is een van de bekendere E-sigaret merken welke streven naar kwalitatief goede en gebruiksvriendelijke E-sigaretten te produceren tegen een eerlijke prijs. Bij Dampwinkel Roermond vindt u meer Justfog E-sigaret modellen, zoals de Justfog Q16 of Justfog C14 startersets.

 • Justfog Q16 900mAh startset
  Justfog Q16 900mAh startset

  De Justfog Q16 is de opvolger van de succesvolle 14 serie en heeft een geheel nieuwe uitvoering. Dit model is ideaal voor onderweg door het handzame formaat en het zeer eenvoudige display.

  € 23,95
 • Justfog Q16 PRO 900mAh starset
  Justfog Q16 PRO 900mAh starset

  Justfog Q16 PRO startset

  De Q16 PRO startset van Justfog heeft een interne batterij van 900mAh. De clearomizer van de startset kan worden gevuld met maximaal 1,9ml E-liquid.

  De eenvoudige instellingen maakt het tot een E-sigaret…

  € 32,95
 • Justfog Compact 16 startset zwart
  Justfog Compact 16 startset zwart

  JUSTFOG COMPACT 16 STARTSET ZWARTDe Compact 16 E-sigaret heeft een interne batterij met een capaciteit van 1400mAh die kan worden opgeladen middels de bijgeleverde micro USB kabel. Het compacte model heeft de beschikking over een…

  € 48,95

Dampwinkel Roermond verkoopt alleen aan 18+, daarom is er bij bezorging een legitimatie plicht.

Met ID Check aan de deur controleert de bezorger uw legitimatiebewijs bij het overhandigen van een brief of pakket. Zo weet u zeker dat u de enige bent die de zending in ontvangst neemt of dat u aan wettelijke leeftijdseisen voldoet.

Controle op leeftijd 18+

Voor bepaalde zendingen, bijvoorbeeld alcohol en E-sigarretten en Liqiuds etc, moet de ontvanger 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Pakketten met een leeftijdscheck 18+ kunnen ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).

Welke identiteitsbewijzen zijn toegestaan?

U kunt zich legitimeren met een geldig:

 • Paspoort
 • Nederlands Rijbewijs
 • Europese of Nederlandse ID-kaart

Afhaalpunt Swalmen

Dinsdag - Zondag tussen 18:00 - 21:00 uur

Bestel en betaal per internet of whatsapp voor 16:00 uur                dinsdag - zondag en nog dezelfde dag kun je je bestelling                    in Swalmen ophalen.

 

 

Producten

Bent u opzoek naar een specifiek product ?

En staat deze niet op de site neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2018 - 2021 Dampwinkel Roermond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om de site van Dampwinkel-Roermond.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.