• Vaporesso GTX ONE starterkit
  Vaporesso GTX ONE starterkit

  Vaporesso GTX ONE 2000 mAh startset De Vaporesso GTX ONE is een gebruiksvriendelijk MTL damp starterskit. In combinatie met de GTX coils zorgt het voor een smaakvolle dampervaring.

  De batterij van de GTX ONE is ingebouwd en heeft…

  € 38,99
 • Vaporesso Revenger Mini 85W Startset
  Vaporesso Revenger Mini 85W Startset

  VAPORESSO REVENGER MINI 85W 2500MAH MET EEN 2 ML NRG SE MINI CLEAROMIZERDe Vaporesso Revenger Mini 85W is een nieuw van de Revenger serie met een uniek verlichtend patroon. De compacte Revenger Mini heeft een ingebouwde 2500 mAh…

  € 69,95
 • Vaporesso VECO One starterkit
  Vaporesso VECO One starterkit

  Vaporesso VECO One startkitDe Vaporesso VECO One startkit is een combinatie van een 40W 1500mAh batterij en de Vaporesso VECO clearomizer, met een inhoud van 2ml. Deze startkit kan via mini USB worden opgeladen.

  Vaporesso VECO…

  € 29,95
 • Vaporesso Drizzle Fit 1400mAh Startset
  Vaporesso Drizzle Fit 1400mAh Startset

  De Vaporesso Drizzle Fit is een unieke startset die kan schakelen van de MTL (Mouth-To-Lung) modus naar de DTL (Direct-To-Lung) modus. De Drizzle wordt aangedreven door een ingebouwde 1400mAh batterij en de OMNI Mini Chip. Hiermee…

  € 29,95

Dampwinkel Roermond verkoopt alleen aan 18+, daarom is er bij bezorging een legitimatie plicht.

Met ID Check aan de deur controleert de bezorger uw legitimatiebewijs bij het overhandigen van een brief of pakket. Zo weet u zeker dat u de enige bent die de zending in ontvangst neemt of dat u aan wettelijke leeftijdseisen voldoet.

Controle op leeftijd 18+

Voor bepaalde zendingen, bijvoorbeeld alcohol en E-sigarretten en Liqiuds etc, moet de ontvanger 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Pakketten met een leeftijdscheck 18+ kunnen ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).

Welke identiteitsbewijzen zijn toegestaan?

U kunt zich legitimeren met een geldig:

 • Paspoort
 • Nederlands Rijbewijs
 • Europese of Nederlandse ID-kaart

Afhaalpunt Swalmen

Dinsdag - Zondag tussen 18:00 - 21:00 uur

Bestel en betaal per internet of whatsapp voor 16:00 uur                dinsdag - zondag en nog dezelfde dag kun je je bestelling                    in Swalmen ophalen.

 

 

Producten

Bent u opzoek naar een specifiek product ?

En staat deze niet op de site neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2018 - 2021 Dampwinkel Roermond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om de site van Dampwinkel-Roermond.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.