De Elemnet FAR liquid heeft de volgende verhouding: 25%PG / 75%VG. Het percentage VG in de liquid ligt hoger dan het percentage PG.  Verder wordt het dampvermogen van de liquid vergroot middels de stof VG.

De volgende nicotine verhoudingen zijn verkrijgbaar:

 • 0 mg nicotine

 • 3 mg nicotine

 • 6 mg nicotine

Beste klant,

per 1. januari 2021 treedt een nieuwe wet in kracht waarbij geen productafbeeldingen meer getoond mogen worden in de webshop. Zou iets niet duidelijk zijn kun je natuurlijk langs komen, bellen of mailen. Bedankt voor jullie begrip.

Melanie

Sorteer op
 • Candy Punch
  Candy Punch

  Candy Punch De Candy Punch e-liquid van Element FAR heeft de smaak van zoete en zure snoepjes. Deze combinatie zorgt voor een smaakexplosie.

  De Candy Punch heeft de verhouding 25/75 PG/VG. Het percentage VG in de liquid ligt…

  € 4,95
 • Grape Vape
  Grape Vape

  Grape Vape De Grape Vape van Element FAR combineert de smaken van verschillende soorten druiven. De smaak van verse druiven is duidelijk terug te proeven wanneer u deze liquid dampt.

  De Grape Vape van Element heeft de verhouding…

  € 4,95
 • Melon Ball
  Melon Ball

  Melon Ball De Melon Ball van Element FAR combineert de smaak van verschillende soorten zoete meloen. Zo is de smaak van de honingmeloen duidelijk terug te proeven wanneer u deze liquid dampt.

  De verhouding van de vloeistof is…

  € 4,95
 • Neon Green Slushie
  Neon Green Slushie

  Neon Green SlushieDe Neon Green Slushie van Element FAR is een verkoelende liquid. Deze liquid heeft de smaak van een verkoelende slush puppie met limoen.

  De verhouding van deze liquid is 25/75 PG/VG. Het VG gehalte ligt hoger…

  € 4,95
 • Pinapple Bliss
  Pinapple Bliss

  Pinapple Bliss De Pinapple Bliss liquid van Element FAR bevat verschillende soorten bessen, mango en ananas. Op deze manier ontstaat er een smoothie van verschillende soorten fruit. De zoetigheid in de liquid is duidelijk te…

  € 4,95

Dampwinkel Roermond verkoopt alleen aan 18+, daarom is er bij bezorging een legitimatie plicht.

Met ID Check aan de deur controleert de bezorger uw legitimatiebewijs bij het overhandigen van een brief of pakket. Zo weet u zeker dat u de enige bent die de zending in ontvangst neemt of dat u aan wettelijke leeftijdseisen voldoet.

Controle op leeftijd 18+

Voor bepaalde zendingen, bijvoorbeeld alcohol en E-sigarretten en Liqiuds etc, moet de ontvanger 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Pakketten met een leeftijdscheck 18+ kunnen ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).

Welke identiteitsbewijzen zijn toegestaan?

U kunt zich legitimeren met een geldig:

 • Paspoort
 • Nederlands Rijbewijs
 • Europese of Nederlandse ID-kaart

 

Let Op bestellingen worden pas woensdag 28.04. geleverd

EXTRA SERVICE

Leveringen in Swalmen dezelfde dag.

Afhaalpunt Swalmen

Dinsdag - Zondag tussen 18:00 - 21:00 uur

Bestel en betaal per internet of whatsapp voor 16:00 uur                dinsdag - zondag en nog dezelfde dag kun je je bestelling                    in Swalmen ophalen.

 

 

Producten

Bent u opzoek naar een specifiek product ?

En staat deze niet op de site neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2018 - 2021 Dampwinkel Roermond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om de site van Dampwinkel-Roermond.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.