• Vype ePod batterij
  Vype ePod batterij

  Vype ePod batterij (startset)De ePod startset van Vype is een elegante E-sigaret die werkzaam is middels het POD systeem. Het handzame design zorgt ervoor dat u de E-sigaret eenvoudig kan meenemen. De POD's zijn verkrijgbaar in…

  € 12,99
 • Vype ePod zilver + 2 POD's Blond Tobacco 18mg
  Vype ePod zilver + 2 POD's Blond Tobacco 18mg

  Vype ePod zilver startset + 18mg Blond Tobacco 2x POD'sDeze ePod startset van Vype bevat een POD-systeem met 350mAh interne batterij. In de set worden 2 Blond Tobacco POD's (18mg NicSalts) meegeleverd. De batterij is op te laden…

  € 19,95

Dampwinkel Roermond verkoopt alleen aan 18+, daarom is er bij bezorging een legitimatie plicht.

Met ID Check aan de deur controleert de bezorger uw legitimatiebewijs bij het overhandigen van een brief of pakket. Zo weet u zeker dat u de enige bent die de zending in ontvangst neemt of dat u aan wettelijke leeftijdseisen voldoet.

Controle op leeftijd 18+

Voor bepaalde zendingen, bijvoorbeeld alcohol en E-sigarretten en Liqiuds etc, moet de ontvanger 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Pakketten met een leeftijdscheck 18+ kunnen ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).

Welke identiteitsbewijzen zijn toegestaan?

U kunt zich legitimeren met een geldig:

 • Paspoort
 • Nederlands Rijbewijs
 • Europese of Nederlandse ID-kaart

Afhaalpunt Swalmen

Dinsdag - Zondag tussen 18:00 - 21:00 uur

Bestel en betaal per internet of whatsapp voor 16:00 uur                dinsdag - zondag en nog dezelfde dag kun je je bestelling                    in Swalmen ophalen.

 

 

Producten

Bent u opzoek naar een specifiek product ?

En staat deze niet op de site neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2018 - 2021 Dampwinkel Roermond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om de site van Dampwinkel-Roermond.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.