Insectenhotel Hexagon naturel S

Vorige Artikel 15 van 27 Volgende
€ 8,50 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Metselbijen broeden of overwinteren in de rieten buisjes. Andere solitaire bijen gebruiken de grote en kleine boorgaten van 4, 6 en 8 mm als een broedplaats, maar ook om te overwinteren. In je tuin leven ze van de nectar en het stuifmeel en zijn een belangrijke schakel bij de bestuiving van sierplanten en voedingsgewassen. De insecten leggen hun eieren in de gaten en vervolgens sluiten ze de gaten met een mengsel van leem en secreet. In de lente van het volgende jaar komen de larven uit en breken de weg vrij naar buiten, een nieuw leven.

Zet je insectenhotel op de juiste plaats

De ideale plaats voor een insectenhotel is zonnig, uit de wind en beschut tegen de regen, met de open kant naar het zuiden. Hang het niet te laag (minstens50 cm boven de grond), zodat mieren en katten er niet aankunnen en dat er bij regen geen opspattend vocht in komt.

Een insectenhotel op ooghoogte is ideaal om het te kunnen observeren. Het insectenhotel kan op een balkon, een terras of in de tuin worden opgehangen. Het insectenhotel moet ook in de winter buiten op zijn eigen plek kunnen blijven hangen zodat de insecten niet onnatuurlijk vroeg uitkomen en sterven.

afmeeting 20 x 23 cm

Dampwinkel Roermond verkoopt alleen aan 18+, daarom is er bij bezorging een legitimatie plicht.

Met ID Check aan de deur controleert de bezorger uw legitimatiebewijs bij het overhandigen van een brief of pakket. Zo weet u zeker dat u de enige bent die de zending in ontvangst neemt of dat u aan wettelijke leeftijdseisen voldoet.

Controle op leeftijd 18+

Voor bepaalde zendingen, bijvoorbeeld alcohol en E-sigarretten en Liqiuds etc, moet de ontvanger 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Pakketten met een leeftijdscheck 18+ kunnen ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).

Welke identiteitsbewijzen zijn toegestaan?

U kunt zich legitimeren met een geldig:

  • Paspoort
  • Nederlands Rijbewijs
  • Europese of Nederlandse ID-kaart

Beste klant, Millers Juice heeft sinds 1 december zijn prijzen verhoogd...... Vanaf 10 december pas ik de prijzen aan

Silverline € 3,00

Goldline € 5,00

Chromeline € 4,00

El Patron € 4,00

 

logo-actief

OPROEP aan alle dampers in Nederland!


Zoals het er nu naar uitziet wordt in juli volgend jaar (waarschijnlijk) het smaakverbod in e-sigaretten ingevoerd. Dan is in Nederland alleen nog tabakssmaak verkrijgbaar. Wij willen weten wat dit voor u als damper betekent. Deze informatie kunnen wij gebruiken in onze communicatie naar onder andere de overheid. Wij hebben uw hulp daarom dringend nodig.

Met deze enquête willen we inzichtelijk maken hoe belangrijk de e-sigaret voor u is, waarom u de esigaret gebruikt, waar u uw producten koopt en wat een verbod op e-liquids met smaakjes voor u betekent.

Doe mee en deel deze enquête zoveel mogelijk, ook op social media (Facebook, Twitter, Instagram enz.), zodat we alle dampers in Nederland kunnen bereiken!


Ik doe mee


Alvast dank!

PS Wilt u op de hoogte blijven? Laat dan uw emailadres achter bij de laatste vraag van de enquête.

Afhaalpunt Swalmen

Dinsdag - Zondag tussen 18:00 - 21:00 uur

Bestel en betaal per internet of whatsapp voor 16:00 uur                dinsdag - zondag en nog dezelfde dag kun je je bestelling                    in Swalmen ophalen.

 

 

Producten

Bent u opzoek naar een specifiek product ?

En staat deze niet op de site neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2018 - 2021 Dampwinkel Roermond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om de site van Dampwinkel-Roermond.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.