Privacy- en cookieverklaring Dampwinkel Roermond

24 januari 2019

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Dampwinkel Roermond acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Dampwinkel Roermond is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel https://www.dampwinkel-roermond.nl/. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Dampwinkel Roermond.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens, geslacht en betalingsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen)

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Dampwinkel Roermond
Bakkerstraat 3
6041JP Roermond
info@dampwinkel-roermond.nl

0475-203775

Cookies Dampwinkel-Roermond.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies voor het goed functioneren van onze webshop en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze website met onze partners voor social media, adverteren en analyse. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Via de cookieverklaring op onze website kunt u uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

In ons privacybeleid vindt u meer informatie over wie we zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.dampwinkel-roermond.nl

Uw huidige stand: Alle cookies toestaan (Noodzakelijk, Voorkeuren, Statistieken). 

Verander uw toestemming  |  Instemming intrekken

 

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 13-1-2019 door Cookiebot:

Noodzakelijk (11)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

NaamAanbiederDoelVervaldatumType
__cfduid [x2]webshopapp.com
zopim.com
Gebruikt door het inhoudsnetwerk, Cloudflare, om vertrouwd webverkeer te identificeren.1 jaarHTTP Cookie
_gaDampwinkel-roermond.nlRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP Cookie
_gatDampwinkel-roermond.nlGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dagHTTP Cookie
_gidDampwinkel-roermond.nlRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dagHTTP Cookie
AWSALBzopim.comRegistreert welk servercluster de bezoeker bedient. Dit wordt gebruikt in samenhang met trafficverdeling, om de gebruikerservaring te optimaliseren.6 dagenHTTP Cookie
CookieConsentDampwinkel-roermond.nlSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein1 jaarHTTP Cookie
external_no_cacheDampwinkel-roermond.nlDeze cookie is ingesteld om vast te stellen of de cache is ingeschakeld of uitgeschakeld – een cache wordt door de website gebruikt om de reactietijd tussen de bezoeker en de website te optimaliseren. De cache wordt normaal gesproken opgeslagen in de browser van de bezoeker.1 dagHTTP Cookie
frontendDampwinkel-roermond.nlStores a random ID which ensures that a user can be uniquely identified as a guest or logged-in user. Functions such as "Items last viewed" or retention of the logged-in state are connected with this cookie.1 dagHTTP Cookie
frontend_cidDampwinkel-roermond.nlStores a random ID which ensures that a user can be uniquely identified as a guest or logged-in user on encrypted pages. Functions such as "Items last viewed" or retention of the logged-in state are connected with this cookie.1 dagHTTP Cookie
JSESSIONIDnr-data.netHoudt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.SessionHTTP Cookie

Statistieken (1)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

NaamAanbiederDoelVervaldatumType
collectgoogle-analytics.comGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel Tracker

Marketing (2)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

NaamAanbiederDoelVervaldatumType
__zlcmidDampwinkel-roermond.nlHoudt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.1 jaarHTTP Cookie
zte#Dampwinkel-roermond.nlSlaat een Zopim Live Chat-ID op die een apparaat herkent tussen bezoeken tijdens een chatsessie.SessionHTTP Cookie

Dampwinkel Roermond verkoopt alleen aan 18+, daarom is er bij bezorging een legitimatie plicht.

Met ID Check aan de deur controleert de bezorger uw legitimatiebewijs bij het overhandigen van een brief of pakket. Zo weet u zeker dat u de enige bent die de zending in ontvangst neemt of dat u aan wettelijke leeftijdseisen voldoet.

Controle op leeftijd 18+

Voor bepaalde zendingen, bijvoorbeeld alcohol en E-sigarretten en Liqiuds etc, moet de ontvanger 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Pakketten met een leeftijdscheck 18+ kunnen ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).

Welke identiteitsbewijzen zijn toegestaan?

U kunt zich legitimeren met een geldig:

  • Paspoort
  • Nederlands Rijbewijs
  • Europese of Nederlandse ID-kaart

EXTRA SERVICE

Afhaalpunt Swalmen

Dinsdag - Zondag tussen 19:00 - 21:00 uur

Bestel en betaal per internet voor 17:30 uur dinsdag - vrijdag en

voor 16:00 uur zaterdag en zondag en nog dezelfde dag

kun je je bestelling in Swalmen ophalen.

 

 

Producten

Bent u opzoek naar een specifiek product ?

En staat deze niet op de site neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2018 - 2020 Dampwinkel Roermond | sitemap | rss

Om de site van Dampwinkel-Roermond.nl te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.